Om Anne's Frokost & Sandwich

BYENS BEDSTE TAKEAWAY 2023

Anne’s frokost & Sandwich blev kåret som “Byens bedste takeaway 2023” i Odder – af Odder avis og Horsens folkeblad. En pris, som Anne og Per, er meget glade for og stolte af. 

De vandt prisen, da de gennem mange år har forsynet glade kunder med bl.a. lækre sandwich, salater, kager og friske råvarer. 

Anne’s Frokost & Sandwich åbnede 1. maj 2008, med tanke om et dejligt sundt spisested i Odder. Hurtigt stod det klart, at man ikke kunne nøjes med én person til at drive butikken. Kunderne i Odder tog så godt imod åbningen, at der hurtigt blev brug for ekstra hænder bag disken. 

Derfor blev Anne partner med Per, som kom fra et job som slagtermester, og som i flere år selv havde leget med tanken om at være selvstændig. 

I 2009 overtog Anne’s byens gamle vinbutik, som lå i lokalet lige ved siden af den oprindelige butik. Et butikslokale, der skabte mulighed for udvikling. 

anne og per

Anne og Per kender hinanden fra deres fælles lærested Slagter Lindgaard, hvor de begge er udlært – Per som slagter og Anne som delikatesse assistent. De fandt hurtigt ud af, at de fungerede rigtig godt sammen, både privat og professionelt. Derfor har der siden læretiden været et venskab, som betyder rigtigt meget for dem begge, deres familier og butikken.

Udover Anne og Per, er der yderlige 20 ansatte, som alle er meget vigtige for det høje serviceniveau, man gerne vil yde butikkens kunder. Butikken vil gerne være en god arbejdsplads, som giver de unge ansatte en god start på arbejdslivet. Mange af de ansatte har deres første møde med deres fremtidige arbejdsliv i butikken, så vi håber at deres ophold hos os bliver en god oplevelse, og et godt afsæt til deres fremtid.

Udover butikkens populære sandwich og disk, som hver dag er fyldt op med friske og lækre sunde alternativer til middag- og aftenmåltider, så har Anne’s Frokost og Sandwich også stor erfaring med mad ud af huset. Vi går meget op i sunde lækre råvarer, og vi forsøger altid at udvikle os, og er derfor altid åbne overfor forslag og nye ideer. 

I butikken er der et stort udvalg af mange forskellige varer til hverdagsbrug, gaver / værtinde gaver i form af sirup, salt, olier, the, honning og mange hjemmelavede specialiteter såsom pesto, rugbrøds snack, mandler, müsli og et stort og anderledes udvalg af special øl, primært fra danske mikrobryggerier.

om-os