Buffet I

- Tun tortillas med krebsehaler og frisk salat

- Dyrekølle på appelsinsalat

- Bacon stegt mørbrad med soltørret tomat og parmesan 

- Helstegt ungkvæg filet på fad

- Sesamstegte petitkartofler

- Hvidkålssalat med rødløg og peberfrugt

- Pesto pasta med parmesan

- Urtedressing med friske krydderurter

- Chokolade Trøffelkage med vanillecreme og bær

 

Pris pr. person 220,- kr. (Min. 12 kuverter)

Ostebord

- 5 forskellige spændende oste med frugt  

Pris pr. person 75,- kr.

 

 

Reception

- Mini croissants med pestorejer

- Frikadeller med oliven

- Trekantsandwich med hjemmelavet tunsalat

- Små kyllingespyd med cherrytomat

- Ostestave af gauda

- Grov brød med laksemouse

- Fyldte pandekager med hvedekerner og spinat

- Havregrynskager

- Chokolade trøffelkage

- Frugtfad

 

Pris pr. person 120,- kr. (Min. 20 kuverter)

Buffet II

- Varmrøget laks på babysalat med birkes dressing

- Serranoskinke med honningmelon

- Bulgur med abrikos og rødløg

- Frisk stegt kylling, serveret koldt på salatbund

- Blandet salat med årstidens grønt

- Basilikum pesto marinerde kartofler

- Brieost og brændenælde ost med frisk frugt

 

Pris pr. person 190,- kr. (Min. 12 kuverter)

Pølsebord

- Spegepølse

- Serrano skinke

- Peber Paté

- Jagtpølse

- Rullepølse

 

Med tilbehør og grønt

 

Pris pr. person 75,- kr.

 

 

Salatbuffet

- Kartoffelsalat med bacon, pinjekerner og balsamico rosiner

- Peberfrugt marinerede petit kartofler

- Hvidkålssalat med rødløg og peberfrugt

- Pesto pasta med parmasan

- Blandet salat med årstidens grønt

- Urtedressing med friske krydderurter

- Feta dressing med hvidløg

 

Pris pr. person 130,- kr. (Min. 12 kuverter)