Julemenu 1

  • Marinerede hvide sild med karrysalat.
  • Lun fiskefilet med hjemmerørt remoulade og citron.
  • Halv æg med mayonnaise og friske rejer på crisp.
  • Lune deller med frisk kanelmarinerede rødkålsalat.
  • Lun leverpostej med sprød bacon og stegte champion.
  • Ris a la mande med kirsebærsovs.

 
Pris pr. kuvert. kr. 195,-
 
Friskbagt rugbrød fra bageren, smør & flûtes kr. 20,- pr. kuvert

 

 

Julemenu 2 

  • Marinerede stegte sild med rødløg. 
  • Tuntortillas med citron og rejer.
  • Varmrøget laks med birkes dressing. 
  • Mørbrad a la creme.
  • Kold andebryst med sprød grønkålsalat.
  • Lun medister med rødkål.
  • Brie og gauda med frisk frugt.

 
Pris pr. kuvert. kr. 225,-
 
Friskbagt rugbrød fra bageren, smør & flûtes kr. 20,- pr. kuvert

 

 

Nytår 

 

FORRET

• Hjemmebagt stenalderbrød med lækker hjemmelavet laksetartar

 

HOVEDRET

• Kalvemørbrad.

• Saute af jordskokker, rosenkål og blommer kogt ind i æblemost fra karensminde

• Skysauce

• Kolde beder med timian på ruccola med sprøde kerner.

• Knuste kartofler med salvie.

 

DESSERT

• Hindbær og chokolade mousse med dejlige bær og citronmelisse.

 

Pris pr. kuvert kr. 330,-